Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Világvárosok esszenciája poszteren

2011.12.18. 17:43 Qeki

Moxy Creative House nemrég megjelent kreatív posztersorozata a Touristique világvárosok ikonikus helyeit mutatja be. A sorozat első részében New York, London, Párizs,Toronto és Amszterdam található meg, de hamarosan újabbakkal bővül. Ha kíváncsi vagy milyen épületek láthatók a plakátokon látogass el Moxy Creative House weboldalára, ahol akár meg is rendelheted a plakátokat.

New York

 

London

 

 Párizs

 

 Toronto

 

 Amszterdam

 



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr503473662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2011.12.19. 17:44:39

azta, ez mekkora volt.
mostanában a nihil utat tört magának, szerintem minden elveszett.
addig is míg ez nyilvánosságra kerül, ajánljon valaki egy jó éttermet Londonban, ahol véres steak-et lehet kétpofára zabálni, majd a szúrosszemű angolok szeme láttára egy jófajta francia Kronenburgot lehúzni.

Hazafelé az utcán lehet ismerkedésbe bocsátkozni egy kurvával, vele együtt kellemesebben esik majd a dzsanga, aminek szagára felébred a rend éber őre, talán kaphat-e belőle ő is?

Igen, az internacionalizmus megengedi ezt, kivált ha elengedi a maga után, bilincsbe vonszolt digót, aki bebaszva meg akarta hágni a Towert. Ezt nem lehet tűrni, ennek egyedi ellenszere a székely himnusz hangraverése, köztéren, közönségbevonattal.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.12.19. 22:01:21

Olyan, mintha South Park háttérnek készült volna.
süti beállítások módosítása