Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

3. Születésnapi nyereményjáték - harmadik forduló

2013.03.25. 11:30 Qeki

A Világutazó blog 3.születésnapját ünnepli, amit egy három hetes nyereményjátékkal ünnepelünk meg.
Minden hétfőn megjelenik egy poszt a nyereményekkel és az ahhoz kapcsolódó kérdésekkel.
A válaszokat vasárnap éjfélig várjuk. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Az eheti nyertesünk az utazom.com jóvoltából egy gyönyörű 9 napos gyalogtúrán vehet részt a Francia-Alpokban. A gyalogtúrák útvonalai a Romanche-folyó völgyében és az Écrins Nemzeti Park területén haladnak keresztül.
A szállás La Grave településen lesz egy fantasztikus természeti környezetben fekvő, folyóparti kempingben a Meije-csúcs árnyékában. Innen pedig Franciaország legtisztább tavához, az Annecy-tó partjára utazik a csapat, ahol  fürdőzés, túrázás és biciklizés vár rájuk.

gyalogtúra La Grave.jpg
Dunafit felajánlásából 2 pár MediTravel kompressziós utazó zoknit és 2 pár CEP kompressziós túrazoknit nyerhettek. A hosszú repülő- és buszutakon az egyik legnagyobb egészségügyi veszélyt ,a vérrögképződést és az ödémát segítik megelőzni.  Az utazáson túl az olyan sporttevékenységek is mint a futás, kerékpározás vagy túrázás során rendkívül fontos a lábak vérellátása, a megfelelő keringés fenntartása, melynek elengedhetetlen része a kompressziós zokni.

Pazar cuccoknak köszönhetően egyik szerencsés nyertesünk napjaink "túlélőjének", Bear Gryllsnek, a Gerber céggel közösen megalkotott, saját nevével fémjelzett sorozatának egyik darabjára, egy kulacsra tehet szert.

Bear Grylls kulacs.jpgAz Ortlieb magyar forgalmazója az Evobike felajánlásából egy Protect fotóstáskát nyerhettek. Az Ortlieb Protect kicsi, négyzet alakú fotóstáska kompakt fényképezőgépeknek, digitális fényképezőgépeknek, GPS-nek, mobiltelefonoknak, távcsöveknek stb. nyújt tökéletes védelmet.

Ortlieb Protect.jpeg

A Sheweenek köszönhetőeShewee.jpgn egy igazán hasznos ajándékra, egy Shewee extrémsport csomagra tehettek szert. A Shewee egy titkos fegyver nőknek, amely segítséget nyújt a természet lágy ölén kiránduláskor, sportoláskor, utazáskor, és általában bárhol, ahol egy nem túl bizalomgerjesztő vécével akad dolgunk.

A Shewee pisilőeszköz - amelyet egy angol hölgy, Samantha Fountain talált fel - forradalmian új eszköz célja, hogy leegyszerűsítse és higiénikusabbá tegye a hölgyek kisdolgának elvégzését - az eszköz használatával ugyanis egyáltalán nem kell a vécéhez hozzáérni: állva pisilhetnek a hölgyek is, akárcsak a férfiak!




A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr655166193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nick már létezik, válassz másikat! 2013.03.27. 15:11:51

Gratulálok a 3. szülinaphoz, jó a blogod, így tovább, mert utazni jó!

atesco 2013.03.27. 18:52:32

Azt tudtátok, hogy a zutazom.com egy kókler cég? Évente kábé 16 embert utaztatnak? Ha ezt látjátok, akkor ez a honlap korrekt. Ha nem, akkor akkor nem.
süti beállítások módosítása