Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

Épül a világ legmagasabb vizicsúszdája

2013.11.21. 18:31 Qeki

Adrenalinfüggők figyelem! Épül a világ legmagasabb és leggyorsabb vizicsúszdája. Jelenleg a brazíliai Insano vizicsúszdája birtokolja a "csúszdák királya" címet. A tervek szerint 2014 tavaszán adják át a nagyközönségnek a kansasi Schitterbahn viziparkban a Meg-a-Blaster névre keresztelt óriást, ami közel 43 méter magasról indul (ez kb. 14 emeletnek felel meg) és akár a 100km/h-s sebességet is átlépheti a bátor vállalkozó. Ahhoz, hogy kipróbáljuk 264 lépcsőfokot kell megmásznunk. Görgess lejjebb a videóért!

o-SCHLITTERBAHN-570(4).jpg

o-SCHLITTERBAHN-570 (2).jpg

o-SCHLITTERBAHN-570.jpg

o-SCHLITTERBAHN-570 (1).jpg

o-SCHLITTERBAHN-570 (3).jpg

slip.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr995648277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alf (törölt) 2013.11.23. 11:11:58

És az milyen adrenalin cunami lesz, amikor az első 6 éves gyerek kirepül a csúszda oldalán 40 méter magasan..! :( (Mert ugye a csoda-száguldó-pörgő hullámvasutak mindegyike előbb vagy utóbb okozott ilyen balesetet, itt meg aztán semmi védelem nincs!)
Értem én, hogy csak a magamfajta ijedős és erősen tériszonyos családapa lehet ilyen aggódós, hiszen milyen jó is az, ha már a toronyból lenézésbe beleszédül az ember, ugye.
De kérdem én, vajon meddig lehet még fokozni, hogy már csak egyre idiótább ötletek képesek az emberek ingerküszöbét átlépni?
süti beállítások módosítása