Related Posts with Thumbnails

Friss topikok

The art of flight - egy elképesztő snowboard film

2014.03.18. 19:36 Qeki

Az elmúlt évek egyik legjobb sport-akciófilmje a Red Bull Media House és a Brain Farm Digital Cinema közös produkciója a The art of flight.the_art_of_flight_42.jpg
A világ egyik legjobb snowbordosa Travis Ricet és barátait követte nyomon két éven keresztül egy komoly stáb a következő már önmagukban is lenyűgöző helyszíneken: chilei Darwin-hegység, az alaszkai Tordrillo hegylánc, a Snake River hegység, a coloradói Aspen, az Andok, valamint a brit columbiai Kootenay hegység.

The-Art-of-Flight.png

A „The Art of FLIGHT”-ból kiderül, hogy a havas hegyek között mi minden lehetséges. Lélegzetelállító akciók, gyönyörű tájak, idegtépő kalandok, lavinák, rossz döntések és balesetek, felemelő pillanatok és mélypontok, szinte részesei vagyunk az eseményeknek.

Síelj a nyárba EMMA-val - nyerj egy utazást a mesés Dominikába. Nincs más dolgod mint letölteni mobiltelefonodra az EMMA -Biztosítás könnyedén- applikációt (iOS,Android) és használni! A nyereményjáték további részleteit itt találod!



A bejegyzés trackback címe:

https://vilagutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr895868415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása